Υπηρεσίες

Μια σειρά από υπηρεσίες που θα αναδείξουν τη δημόσια εικόνα της επιχείρησής σας και θα πλαισιώσουν την επικοινωνία σας με τους πελάτες

PR & Branding

Χτίσιμο, ανάπτυξη και βελτίωση του branding της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε δημιουργία του branding για νέες επιχειρήσεις από το μηδέν, δημιουργία λογότυπων και banners, re-branding και media relations.

Δελτία Τύπου

Με την επί σειρά δεκαετών εμπειρία μας στο χώρο της δημοσιογραφίας, τα δελτία τύπου της επιχείρησής σας θα έχουν άριστη σύνταξη, ορθογραφία και δομή. Φροντίζουμε ώστε τα δελτία τύπου σας να μεταφράζονται στα σημεία που πρέπει, διατηρώντας τις απαραίτητες ορολογίες και αποφεύγοντας την κατά λέξη μετάφραση.

Social Media Management

Διαχειριζόμαστε τα social media σας και αυξάνουμε το engagement με το ανάλογο περιεχόμενο. Προσφέρουμε επίσης Community Management και moderation σε Facebook pages, groups και Forums.

Content Management

Αν είστε ιδιοκτήτης ειδησεογραφικού μέσου, τότε παρέχουμε συγγραφή ειδήσεων από την συντακτική μας ομάδα, είτε σε έκτακτη, είτε σε μόνιμη βάση, εντός 24 ωρών. Με προσεγμένο περιεχόμενο και χρήση SEO αυξάνουμε την επισκεψιμότητά σας.

YouTube - Your Network

Κάνουμε re-branding του καναλιού σας, optimization στα βίντεό σας, αυξάνουμε τους subscribers και τις προβολές σας και στη συνέχεια σας αφήνουμε να απολαύσετε το 100% των εσόδων σας. Παράλληλα, σας φέρνουμε σε επαφή με χορηγούς και συνεργαζόμαστε μαζί ώστε να φέρουμε έσοδα στο κανάλι σας.

Αποτελέσματα

Εβδομαδιαίο report για την εικόνα της εταιρείας σας και ενίσχυσή της, σύμφωνα με το feedback σας.

QA services

Quality Assurance testing για video games και software. Με την εμπειρία μας στην αγορά από το 2009 μέχρι σήμερα, τεστάρουμε το video game ή το software της επιχείρησής σας, εντοπίζουμε τα bugs, βελτιώνουμε την εμπειρία του χρήστη και προτείνουμε βελτιώσεις.