Σχετικά με εμάς

Στο PR World πηγαίνουμε την επιχείρησή σας...στα επόμενα levels. Έχουμε ήδη αναλάβει με επιτυχία τα τμήματα PR, Social Media και Marketing σε καταξιωμένες εταιρείες, έχουμε αναπτύξει το μεγαλύτερο ελληνικό gaming community, το GameWorld.gr, ενώ έχουμε φέρει εις πέρας με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες καταξιωμένων εταιρειών. Η ομάδα μας αποτελεί τόσο από Social Media και Marketing Managers, όσο και από δημοσιογράφους, συνεπώς έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να προβάλουμε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  • Μάνος Γρυπάρης, General Manager

    Ίδρυσε το GameWorld.gr το 2005, στο οποίο είναι αρχισυντάκτης μέχρι και σήμερα. Ήταν Media Relations Manager και Social Media/Community Manager στην Aventurine, εταιρεία ανάπτυξης του Darkfall, Marketing Manager στην Artnroll και QA Lead στην SkillGaming. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στα μέσα ΣΚΑΪ, Contra.gr, Gazzetta.gr, Sportdog.gr και στο περιοδικό Games.

  • Χριστιάνα Θάνου, PR Manager

    Βρίσκεται στον όμιλο του GameWorld από το 2012, ως σύμβουλος σύνταξης και παρουσιάστρια. Έχει εργαστεί ως τηλεοπτική παρουσιάστρια σε ΣΚΑΪ και Extra και ως ραδιοφωνική παραγωγός σε Sport24 Radio και SentraFM 103.3 Επίσης, έχει εργαστεί ως QA στην Aventurine και έχει υπάρξει ambassador, μεταξύ άλλων στις εταιρείες Razer, MediaMarkt και Wind. Παρουσιάστρια στο κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube

  • Βασιλική Ασπρή, Marketing Manager

    Βρίσκεται στον όμιλο του GameWorld από το 2022. Έχει παρουσιάσει τα διαφημιστικά σποτ των Rio Premier Cinemas στο YouTube, ενώ μαζί με την συντακτική ομάδα του GameWorld έχει συμπαρουσιάσει την εκπομπή Users στο Podcast Talks του Alpha Κύπρου.