PRWorld: PR Agency από το GameWorld

PRWorld: PR Agency από το GameWorld

Δημοσιεύθηκε στις 01/04/2022

Το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του PR World.

Το PR World αποτελεί το PR Agency του GameWorld και την τρίτη κατά σειρά θυγατρική του ομίλου, στον οποίο προηγήθηκαν η εταιρεία ανάπτυξης Loresoft (δημιουργός του Katyusha) και το GWShop, του online shop, το οποίο λανσάραμε το καλοκαίρι του 2021, σημειώνοντας πάνω από 500 πωλήσεις μέσα στο πρώτο εξάμηνο.

Το PR World είναι αυτή τη φορά κάτι το διαφορετικό καθώς απευθύνεται σε όσους έχουν ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση, με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους. Το PR World δεν είναι απλώς ένα PR Agency αλλά ένα All-in-one agency, με το οποίο θα προσφέρουμε τα εξής:
✓ PR/Branding: Χτίσιμο, ανάπτυξη και βελτίωση του branding της επιχείρησής σας. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας
✓ Media Relations: Σύνταξη προσεγμένων δελτίων τύπου και αποστολή σε ΜΜΕ και social media channels.
✓ Social Media Management: Διαχείριση περιεχομένου, αύξηση του engagement και Community Management.
✓ Copywriting: Αν έχετε ενημερωτικό site και θέλετε κάλυψη αναγκών σε συντάκτες, παρέχουμε άμεση διάθεση δημοσιογράφου (εντός 24ωρου) για την συντακτική σας ομάδα, σε προσωρινή ή μόνιμη βάση. Το ενημερωτικό site δεν θα πρέπει να είναι gaming θεματολογίας, λόγω του conflict που υπάρχει με το GameWorld.
✓ Marketing Management: Αναλαμβάνουμε να τρέξουμε διαφημιστικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας.
✓ YouTube - Your Network: Ξεχάστε τα YouTube Networks. Το PRWorld δεν θα σας δεσμεύσει με κάποιο συμβόλαιο όπως κάνουν όλα τα YouTube Networks, αποκτώντας μερίδιο από τα κέρδη σας. Με την υπηρεσία Your Network παρέχουμε απευθείας χτίσιμο, βελτίωση της εικόνας του YouTube channel σας, optimization και παράλληλα σας βρίσκουμε χορηγούς. 

pr-world-1.jpg 615.76 KB
Το background μας
Ας δούμε τι έχουμε καταφέρει έως τώρα, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να ανακοινώσουμε το PR World.
VintageToys: Από το 2016 μέχρι και σήμερα έχουμε αναλάβει τα Media Relations και μέρος του εμπορικού και του Marketing για την έκθεση Vintage Toys. Συνεργαζόμενοι με το VintageToys.gr καταφέραμε να φτάσουμε την έκθεση σταθερά στους 8.500 επισκέπτες, αριθμός που την ανεβάζει στη μεγαλύτερη Retro Gaming έκθεση που υπάρχει στα Βαλκάνια.

Aventurine: Από το 2009 έως το 2014 είχαμε τα Media Relations και το Community Management της εταιρείας Aventurine, δημιουργό του συνδρομητικού MMORPG Darkfall Online, το οποίο πούλησε 150.000 αντίτυπα παγκοσμίως, έχοντας τον μεγαλύτερο τζίρο στην ελληνική gaming βιομηχανία.

LazyLand: Έχουμε πραγματοποιήσει συνεργασίες στο Community Management του Zoo.gr και στο Game Design ορισμένων games του, ενώ αναλάβαμε και το localization του 3D World στην ελληνική γλώσσα.

SkillGaming: Αναλάβαμε το χτίσιμο του YouTube channel και το management όλων των Social Media του SkillGaming, που αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα με pay-to-win games. Κοινώς, ποντάρετε χρήματα και κερδίζετε παίζοντας ενάντια στη CPU ή κόντρα σε άλλους παίκτες.

TopEleven: Από το 2013 έως το 2017 είχαμε το Community Management του Top Eleven για την Ελλάδα, για λογαριασμό της Nordeus. Το Top Eleven δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς αποτελεί το Νο.1 Facebook Manager game.

Sporty Junior: Παροχή gaming άρθρων για το περιοδικό, από το 2013 έως το 2017.

Content: Στην πορεία του GameWorld στο χώρο της δημοσιογραφίας, από το 2005 μέχρι και σήμερα έχουμε δώσει επίσης περιεχόμενο gaming άρθρων και στα μέσα: Contra.gr, Zougla.gr, Gazzetta.gr, Sportdog.gr, την εφημερίδα Sportime και πολλά ακόμη γνωστά media. 

Marketing campaigns: Παράλληλα, μέσω του GameWorld, έχουμε συμμετάσχει είτε ως μέσο, είτε ως ambassadors σε διαφημιστικές καμπάνιες των Sony, Microsoft, Electronic Arts, Razer, Vodafone, Bandai Namco, E-Shop.gr, Samsung, LG, Γερμανός, Msystems, Trust Gaming, MediaMarkt, IEK ΑΚΜΗ, Bionic και πολλών ακόμη γνωστών εταιρειών. Τέλος, αν χρειάζεστε Web Development, για το συγκεκριμένο κομμάτι έχουμε εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε.

pr-world-2.jpg 565.94 KB
More than PR
Στο PR World συνδυάζουμε την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέχρι σήμερα και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις σε ότι αφορά το PR και την προώθηση των προϊόντων σας. Αν θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, σκοπεύετε να την ξεκινήσετε από το μηδέν ή αν είστε απλά YouTubers, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς.

Ελάτε απευθείας σε επικοινωνία μαζί μας στο info@prworld.gr.

Συζητήστε για το PR World στο παρακάτω forum topic.

Ακολουθήστε το PR World σε Facebook, Instagram και Twitter.